Από το 1966... γνώση, εμπειρία, εξέλιξη!

Η αισθητικός-κοσμετολόγος Μαρία Καλογήρου-Μηλιτσοπούλου άνοιξε το πρώτο “Ινστιτούτο Καλλονής” στην Πάτρα το 1966. Μέλος της Ακαδημίας Αισθητικής των Παρισίων, συνεργαζόταν από το 1980 και επί σειρά ετών με διάσημους Γάλλους ιατρούς πλαστικής χειρουργικής και δερματολόγους (dr.Luis Vidal dr.Ivan Allouch), που επισκέπτονταν τακτικά την πελατεία της από την Πάτρα και την Νοτιοδυτική Ελλάδα.

Το 1992 σε συνεργασία με την κόρη της, Άντζυ, αισθητικό-κοσμετολόγο, προσωπολόγο, μακιγιέζ με σπουδές στο Παρίσι, δημιουργούν και δεύτερο Κέντρο Ομορφιάς με υπερσύγχρονο εξοπλισμό μηχανημάτων προσώπου-αδυνατίσματος, Lasers, και θεραπείες προηγμένης τεχνογνωσίας -τεχνολογίας. Το 1996 η Άντζυ Μηλιτσοπούλου μετεκπαιδεύεται στο Λονδίνο και με το δίπλωμα εφαρμογών Laser, φέρνουν στην Πάτρα το πρώτο Laser αποτρίχωσης στην Ελλάδα.

Το 2003 συγκεντρώθηκαν και μεταφέρθηκαν όλες οι υπηρεσίες ομορφιάς σ’ ένα υπέροχο νεοκλασικό κτίριο του Τσίλερ, όπου προστέθηκαν πρωτοποριακές υπηρεσίες προσώπου, σώματος, SPA και πλέον και γηριατρικής αισθητικής για άνδρες και γυναίκες.
Τα τελευταία χρόνια η Άντζυ Μηλιτσοπούλου έχοντας δίπλα της τον αδερφό της Γιάννη Μηλιτσόπουλο (πτυχιούχος Γυμναστικής Ακαδημίας) και την γυναίκα του Βίκυ Παπαδοπούλου (πτυχιούχος βοηθού Μικροβιολόγου και πτυχιούχος βοηθού Νοσηλευτή) συμμετέχουν σε πολλές εκθέσεις και διεθνή Συνέδρια Αισθητικής - Κοσμετολογίας του εξωτερικού.
Η πείρα όλων των ετών από το 1966 συνεχίζει να συμπληρώνεται από την τεχνογνωσία μας, την αφοσίωσή μας και την αγάπη μας ώστε να διατηρήσουμε “την ομορφιά” των πελατών μας σε όσο υψηλότερο υγιές επίπεδο γίνεται “κυνηγώντας” την τεχνολογία και τους νεοτερισμούς πάνω στην Αισθητική Κοσμετολογία.

Συμβουλές ομορφιάς και όλες οι νέες θεραπείες στο κανάλι μας στο YouTube


Άντζυ Μηλιτσοπούλου


H κα Άντζυ Μηλιτσοπούλου είναι Αισθητικός - Κοσμετολόγος (Ε.Ι.Ε.ΕΜ Paris).
Σπούδασε Μακιγιάζ με εξειδίκευση στη χρωματική ανάλυση και στο μακιγιάζ σινεμά - θεάτρου - special effect (Ε.Ι.Ε.ΕΜ Paris).
Έχει κάνει σπουδές Διατροφολόγος ενώ ειδικεύεται σε θεραπείες σώματος και εξειδικευμένα Μασάζ (Ε.Ι.Ε.ΕΜ Paris).
Κατέχει πτυχίο για τη δημιουργία τατουάζ και ημιμόνιμου μακιγιάζ (C.F. Paris) και χειριστή Laser (GCG London).
Το 2010 μετεκπαιδεύεται σε Ψυχογενείς Διατροφικές Διαταραχές (Ανορεξία και Βουλιμία).
Από το 2013 εξειδικεύεται στην Γηριατρική Αισθητική.

Από το 1990 παρακολουθεί παγκόσμια συνέδρια πάνω στους κλάδους Αισθητικής - Κοσμετολογίας - Διατροφολογίας και από το 2013 Διεθνή Συνέδρια Γηριατρικής Ιατρικής Αισθητικής σε πολλές Ευρωπαϊκές πόλεις, όπως επίσης και σε Σανγκάη, Κέιπ Τάουν, Κάιρο, Τυνησία, Γιοχάνεσμπουργκ κ.ά.


Social media:

  • Dermagenetic
  • YELLOW_ROSE_COSMETICS
  • Zartaux-Logo