Spa

Spa

Άνδρες και γυναίκες μπορείτε να το απολαύσετε ή να το δωρίσετε!

Massage Relax 30’ ή 50’
Ξεκουράζει και απομακρύνει απολαυστικά το στρες.

Αρωματοθεραπεία 50’
Με αιθέρια έλαια ανάλογα με τις ανάγκες του οργανισμού.

Business 30’
Πλάτη, αυχένας, κεφάλι, χέρια

Ινδικό κεφαλής 20’
Ανακουφίζει από τη συσσωρευμένη ένταση στο κεφάλι και τον αυχένα. Για άγχος και αϋπνίες.

Σοκολατοθεραπεία 75’
Η απόλαυση της Ελβετικής σοκολάτας. Ψυχική και σωματική αρμονία. Βελούδινο δέρμα. Κατά της κυτταρίτιδας.

Massage oriental
Θεραπευτική φιλοσοφία των Ινδών. Τονωτικό μασάζ με τζίντζερ, μπαχαρικά, σουσαμέλαιο και αιθέρια έλαια. Καλύτερος μεταβολισμός και τόνωση.

Hot stones 60’
Μασάζ με ηφαιστειογενείς πέτρες από τα βάθη των θαλασσών. Η ενέργεια του ηφαιστείου (φωτιά) και του ωκεανού (νερό) σε συνδυασμό με αιθέρια έλαια ξεμπλοκάρουν τα ενεργειακά κέντρα και εξασφαλίζουν ισορροπημένη ροή ενέργειας στο σώμα και ξεκούραση.

Thalasso Spa 60’
Απολαύστε την περιτύλιξη με αγνά θαλάσσια φύκια ωκεανού. Ιδανικές συνθήκες υγρασίας και θερμοκρασίες που βοηθούν να απορροφηθούν τα ιχνοστοιχεία και οι βιταμίνες που συσφίγγουν και ναζωογονούν όλο το σώμα. Μασάζ μυοχαλαρωτικό. Εξαφανίζουν την κυτταρίτιδα και την επιδερμική χαλάρωση.

One day spa 2.30’
Αφιερώστε λίγο παραπάνω χρόνο στον εαυτό σας. Peeling σε όλο το σώμα με υπέροχα αρώματα, απολεπίζει απαλά την επιδερμίδα. Μάσκες σώματος που ενυδατώνουν ή φύκια που καθαρίζουν και με τα ιχνοστοιχεία τους συσφίγγουν το δέρμα. Χαλαρωτικό μασάζ, που ξεκουράζει και χαρίζει ευεξία και καλή κυκλοφορία του αίματος. Μια περιποίηση SPA προσώπου ανάλογα με τις προσωπικές απαιτήσεις του/της πελάτη/-ισσας για λαμπερό πρόσωπο. Και τέλος, SPA ποδιών για ξεκούραστα κάτων άκρα.

Spa χεριών – ποδιών 60’
Ιδανική περιποίηση με πράσινο τσάι, φρούτα ή μέντα για τα κουρασμένα άκρα.

 

Δημοφιλείς θεραπείες

Body shape

Όλα τα αισθητικά προβλήματα του σώματος (αδυνάτισμα, χαλάρωση, τοπικό πάχος, κυτταρίτιδα) αντιμετωπίζονται αμέσως και αποτελεσματικά με την καινοτόμα τεχνολογία Body shape.

Πρόκειται για ένα σύστημα πολλαπλών θεραπειών ταυτόχρονα, που βασίζεται στη διαμόρφωση του προσωπικού σας προγράμματος, σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες του σώματός σας.

Από την 1η επίσκεψη γίνεται φορμάρισμα στο σώμα και χάνονται πόντοι!

Ultralift

Προηγμένη τεχνολογία που βασίζεται στον εστιασμένο υπέρηχο, ο οποίος διεγείρει τους φυσικούς μηχανισμούς κολαγένεσης και ελαστογένεσης του δέρματος. Φτάνει έως και τη στιβάδα SMAS.

Άμεσα αποτελέσματα σε 1 μόνο επίσκεψη. Σε πολύ προχωρημένη χαλάρωση αρκούν 3-4 επισκέψεις ανάλογα με το βαθμό χαλάρωσης. Τα αποτελέσματα διαρκούν έως και 2-3 χρόνια.

Diode Laser (NEO)

Τελευταία τεχνολογία στα laser αποτρίχωσης (2018) Στοχεύει κατευθείαν στο θύλακα της τρίχας χωρίς να προκαλεί εξάχνωση. Έτσι η ενέργεια μεταφέρεται εκεί όπου γίνεται η τριχογέννεση. Το μοναδικό laser που χρησιμοποιείται σε μαυρισμένες επιδερμίδες ακόμα και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Πιο γρήγορα αποτελέσματα.

Green peel (νέο δέρμα σε 5 ημέρες)

Φυτικό peeling. Ξεφλουδίζει χωρίς να καίει την επιδερμίδα. Νέο δέρμα σε 5 μέρες! Μια φυσική μέθοδος που επιτρέπεται από ηλικίες 16 ετών και άνω και θεραπεύει οποιοδήποτε πρόβλημα του προσώπου.

όλες οι θεραπείες

Βότση 39 & Κορίνθου, 26221 Πάτρα
Τηλ.: +30 2610 274649, +30 2610 279261
Δευτέρα
09.00 - 16.00
Τρίτη
09.00 - 14.00 & 17.00 - 20.00
Τετάρτη
09.00 - 16.00
Πέμπτη
09.00 - 14.00 & 17.00 - 20.00
Παρασκευή
09.00 - 20.00