Αισθητική προσώπου

Αισθητική προσώπου

Όταν οι επαγγελματικές θεραπείες βρίσκονται σε εξέλιξη η χρήση φυτικών ή βιομοριακών προϊόντων χωρίς συντηρητικό στο σπίτι είναι απαραίτητη, ώστε το δέρμα να συνεχίσει να βελτιώνεται από μόνο του, παρατείνοντας έτσι τα ευεργετικά αποτελέσματα των θεραπειών.
Ultralift σε μία μόνο επίσκεψη
Προηγμένη τεχνολογία που βασίζεται στον εστιασμένο υπέρηχο, ο οποίος διεγείρει τους φυσικούς μηχανισμούς κολαγένεσης και ελαστογένεσης του δέρματος. Φτάνει έως και τη στιβάδα SMAS. Άμεσα αποτελέσματα σε 1 μόνο επίσκεψη. Σε πολύ προχωρημένη χαλάρωση αρκούν 3-4 επισκέψεις ανάλογα με το βαθμό χαλάρωσης. Τα αποτελέσματα διαρκούν έως και 2-3 χρόνια.
 

Μicroneedling | m-cure
Τεχνική μεσοθεραπείας όπου εισάγουμε με μικροσκοπικές βελόνες υαλουρονικό, πολυβιταμίνες, ιχνοστοιχεία και εξαπεπτίδια του Bottox. Ιδανική για αντιγήρανση και ουλές.

P.R.P. – Βλαστοκύτταρα
Θεραπεία αντιγήρανσης και ανάπλασης με έγχυση αιμοπεταλίων από το αίμα κάθε πελάτισσας (πλάσμα). Άμεσο και γρήγορο αποτέλεσμα.

Lifting προσώπου – Remodeling
Θεαματικά αποτελέσματα από την πρώτη επίσκεψη. Επαναφορά του oval του προσώπου. Μυική σύσφυξη.

Αυξητικοί παράγοντες
Οροί, μάσκες, κρέμες, στηριγμένα στη νανοτεχνολογία με αυξητικούς παράγοντες. Έχουν άμεσο αποτέλεσμα σε ρυτίδες και χαλάρωση.

Δερμόλυση – εξαφάνιση ρυτίδων
Διέγερση του ίδιου του κολλαγόνου του δέρματος. Θεαματική μείωση των ρυτίδων σε λίγες συνεδρίες.

Μεσοθεραπείες
5 διαφορετικά είδη μεσοθεραπείας με διαφορετικές τεχνολογίες και βιολογικά ανάλογα την περίπτωση. Από ηλικίες 25 ετών και άνω.

Βαθύς καθαρισμός
Με νέα μέθοδο το δέρμα απαλλάσσεται από μαυρα στίγματα, κόπωση, καυσαέριο. Δέρμα λαμπερό!

Υπέρηχοι – ενυδάτωση
Απολέπιση και βαθιά ενυδάτωση με φωνοφόρεση και εκχυλίσματα βοτάνων. Δροσερή επιδερμίδα!

Δερμοααπόξυση – peelings
Αμερικανική μέθοδος με συνδυασμό βιταμίνης C και οξέων φρούτων και peelings νέας γενιάς. Για πανάδες, σημάδια, αφυδάτωση, ακμή.

Laser φωτοανάπλασης πανάδων
Ζωογόνος δέσμη πολυπαλμικού φωτός ενεργοποιεί τις ίνες ελαστινής – κολλαγόνου. Σφριγηλό δέρμα σε 6 επισκέψεις. Laser πανάδων με παγωμένη κεφαλή σαπφύρου. Εξαφανίζει πανάδες προσώπου – ντεκολτέ. Ιδανικό για χρωστικές κηλίδες χεριών

Vita – Laser – Mesosynthesis
Βαθειά διείσδυση υαλουρονικού οξέως χωρίς ενέσεις, αλλά με χρήση υπέρυθρου Cold Laser (τελευταίας τεχνολογίας) FDA Αμερικής.

Θεραπείες Ακμής – Ούλων
Θεραπείες laser – peeling – δερμοαπόξισης – οξέων, ανάλογα με την ένταση της ακμής και το βάθος των ούλων. Ειδικά αναπλαστικά προϊόντα για το σπίτι.

Green peel (νέο δέρμα σε 5 ημέρες)
Φυτικό peeling. Ξεφλουδίζει χωρίς να καίει την επιδερμίδα. Νέο δέρμα σε 5 μέρες! Μια φυσική μέθοδος που επιτρέπεται από ηλικίες 16 ετών και άνω και θεραπεύει οποιοδήποτε πρόβλημα του προσώπου.

Αντιοξειδωτικές θεραπείες
Με βιταμίνες Q10 – μέταλλα – ιχνοστοιχεία και φυσικά καλλυντικά χωρίς συντηρητικά για λευκό και υγιές δέρμα.

Tattoo – μόνιμο μακιγιάζ
Φυσικό μόνιμο μακιγιάζ – TATOO – σχήμα φρυδιών – eyeliner – lipliner. Extension βλεφαρίδων, βαφή και περμανάντ βλεφαρίδων.

“Η πρόληψη της φθοράς του δέρματος και η συντήρηση ενός περιποιημένου προσώπου είναι το μυστικό της νεότητας”

Δημοφιλείς θεραπείες

Body shape

Όλα τα αισθητικά προβλήματα του σώματος (αδυνάτισμα, χαλάρωση, τοπικό πάχος, κυτταρίτιδα) αντιμετωπίζονται αμέσως και αποτελεσματικά με την καινοτόμα τεχνολογία Body shape.

Πρόκειται για ένα σύστημα πολλαπλών θεραπειών ταυτόχρονα, που βασίζεται στη διαμόρφωση του προσωπικού σας προγράμματος, σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες του σώματός σας.

Από την 1η επίσκεψη γίνεται φορμάρισμα στο σώμα και χάνονται πόντοι!

Ultralift

Προηγμένη τεχνολογία που βασίζεται στον εστιασμένο υπέρηχο, ο οποίος διεγείρει τους φυσικούς μηχανισμούς κολαγένεσης και ελαστογένεσης του δέρματος. Φτάνει έως και τη στιβάδα SMAS.

Άμεσα αποτελέσματα σε 1 μόνο επίσκεψη. Σε πολύ προχωρημένη χαλάρωση αρκούν 3-4 επισκέψεις ανάλογα με το βαθμό χαλάρωσης. Τα αποτελέσματα διαρκούν έως και 2-3 χρόνια.

Laser αποτρίχωσης σε σώμα – πρόσωπο

Τελευταίας τεχνολογίας με κεφαλή Σαπφύρου που ψύχεται αυτόματα, ακόμα και στα πιο ευαίσθητα δέρματα ή περιοχές του σώματος, δεν πονάει καθόλου, ούτε ερεθίζει. Με μεγάλη γκάμα συχνοτήτων ώστε να καταστρέφει τους θύλακες από μαύρες σκληρές τρίχες έως και χνούδια. Στο χώρο μας χρησιμοποιούμε Lasers από το 1985 και laser αποτρίχωσης από το 1996.

Green peel (νέο δέρμα σε 5 ημέρες)

Φυτικό peeling. Ξεφλουδίζει χωρίς να καίει την επιδερμίδα. Νέο δέρμα σε 5 μέρες! Μια φυσική μέθοδος που επιτρέπεται από ηλικίες 16 ετών και άνω και θεραπεύει οποιοδήποτε πρόβλημα του προσώπου.

όλες οι θεραπείες

Βότση 39 & Κορίνθου, 26221 Πάτρα
Τηλ.: +30 2610 274649, +30 2610 279261
Δευτέρα
09.00 - 16.00
Τρίτη
09.00 - 14.00 & 17.00 - 20.00
Τετάρτη
09.00 - 16.00
Πέμπτη
09.00 - 14.00 & 17.00 - 20.00
Παρασκευή
09.00 - 20.00