Φροντίδα σώματος

Φροντίδα σώματος

Στο SPA Ρόδο Μηλιτσοπούλου αντιμετωπίζουμε το σώμα σας εξατομικευμένα και με οδηγό την επιστήμη. Χαλάρωση, τοπικό πάχος, κυτταρίτιδα, παχυσαρκία “καταπολεμούνται” με εξειδικευμένα μηχανήματα και θεραπείες με καλλυντικά προϊόντα. Αυτά σε συνδυασμό με μία ισορροπημένη διατροφή, συμβάλλουν στην σωματική ευεξία και την καλή υγεία.

Επιδερμική σύσφιξη
Μπράτσα, εσωτερικό μηρών, κοιλιά, στήθος. Με συνδυασμούς Lasers, μεσοθεραπείας, RF, διεγείρουμε την επιδερμίδα κι αυτή γίνεται άμεσα πιο σφρυγιλή, ενεργοποιώντας την κυτταρική ανάπλαση.

Ultralift
Εστιασμένος υπέρηχος για το τοπικό λίπος. Σμίκρυνση λιποκυττάρου ή και απόπτωση. Σε 1 επίσκεψη χάνονται από 2-5 πόντοι!

Body shape
Όλα τα αισθητικά προβλήματα του σώματος (αδυνάτισμα, χαλάρωση, τοπικό πάχος, κυτταρίτιδα) αντιμετωπίζονται αμέσως και αποτελεσματικά με την καινοτόμα τεχνολογία Body shape. Πρόκειται για ένα σύστημα πολλαπλών θεραπειών ταυτόχρονα, που βασίζεται στη διαμόρφωση του προσωπικού σας προγράμματος, σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες του σώματός σας. Από την 1η επίσκεψη γίνεται φορμάρισμα στο σώμα και χάνονται πόντοι!

Βιομοριακό αδυνάτισμα
Ηλεκτρονική διαγνωστική μέθοδος. Καταγράφει την αναλογία λίπους – νερού – μυϊκού ιστού και καθορίζει με ακρίβεια το συνδυασμό των θεραπειών σε ατομική και μαγνητική κάρτα. Μόνιμο αδυνάτισμα.

Lasers
Nέο καινοτόμο διοδικό Laser για κυτταρίτιδα και τοπικό αδυνάτισμα

Soft Laser He – Ne – Ir
Θεραπευτικό ψυχρό φως για μόνιμη λύση στην κυτταρίτιδα, το τοπικό δύσκολο πάχος, την επιδερμική χαλάρωση, την κατακράτηση υγρών. Εμπειρία 20 ετών με άριστα αποτελέσματα που διαρκούν.

Ραδιοσυχνότητες – RF
Επαναστατική τεχνολογία. Σε ελάχιστες επισκέψεις εξαφανίζει το τοπικό λίπος συσφίγγοντας συγχρόνως το δερματικό ιστό.

Υπέρηχοι – Cavitation
Αναίμακτη λιποαναρόφηση. Μια γρήγορη λύση για γλυπτική σώματος.

Lipomassage – Vacum
Εξαφανίζεται η “όψη πορτοκαλιού” με κυλιόμενη αναρόφηση.

Pressotherapie
Σμήλευση σώματος-ρύθμιση κυκλοφορικού. Συνιστάται σε κατακράτηση υγρών και παχιές γάμπες.

Εξαφάνιση κυτταρίτιδας
Με ειδικές τεχνικές ιστοκαθαρισμού, λεμφικής παροχέτευσης, πρεσσοθεραπείας και Ayourveda αυξάνεται η λιποδιάλυση και μειώνεται η λιπογένεση. Με lipomassage & Laser έχουμε μόνιμα αποτελέσματα. Η κυτταρίτιδα απασχολεί το 70% των γυναικών.

Medi – slim
Απώλεια κιλών με υπερβαρικό οξυγόνο και συνδυασμό λιποδιαλυτικών μεθόδων. Με το Prodiet test ελέγχεται η δισανεκτικότητα του ατόμου στις τροφές που του δημιουργούν παχυσαρκία και μπλοκάρουν το μεταβολισμό του.

Μεσοθεραπεία – Σωματογλυπτική
Μεθοδος υψηλών προδιαγραφών με μεσοθεραπεία. Το σώμα αποκτά τέλειες αναλογίες. Οργανικές ουσίες και καφεϊνη βοηθούν στη λιπόλυση.

Ανόρθωση γλουτών – στήθους
Γρήγορη ανόρθωση γλουτών ή στήθους με μηχανήματα υψηλών συχνοτήτων.

Σύσφιξη σώματος
Η τόνωση, η διέγερση και η αποκατάσταση της ελαστίνης και του κολλαγόνου προκαλούνται με φυσιολογικές διαδικασίες για σφριγηλό τονισμένο σώμα. Εξελιγμένα μηχανήματα που σε διάρκεια 30 – 40 λεπτών αντικαθιστούν γυμναστική ωρών.

Vibrex
Σύσφιξη – κυτταρίτιδα – απώλεια βάρους

Ραγάδες
Εναλλακτική αισθητική ανάπλασης βασισμένη σε νόμους και αρχές της φύσης. Στοχεύει στη διέγερση και κινητοποίηση των φυσικών λειτουργιών του δέρματος.

Solarium
Turbo solarium όρθιο, τελευταίας τεχνολογίας που εξασφαλίζει την υγιεινή του ατόμου και εκπέμπει από το φάσμα του ηλιακού φωτός ΜΟΝΟ την ακτίνα UVA που μαυρίζει. Σύμφωνα με το νόμο 361/69, αρ. 6-8, η χρήση υπέρυθρων – υπεριωδών ακτίνων στην αισθητική αποτελεί επαγγελματικό δικαίωμα μόνο των αδειούχων αισθητικών.

Spray μαυρίσματος (αερογράφος)
Νέο απίστευτο μαύρισμα όλο το χρόνο με φυσική χρωστική από ζαχαροκάλαμο.

Μανικιούρ – πεντικιούρ – ημιμόνιμο

 

Δημοφιλείς θεραπείες

Body shape

Όλα τα αισθητικά προβλήματα του σώματος (αδυνάτισμα, χαλάρωση, τοπικό πάχος, κυτταρίτιδα) αντιμετωπίζονται αμέσως και αποτελεσματικά με την καινοτόμα τεχνολογία Body shape.

Πρόκειται για ένα σύστημα πολλαπλών θεραπειών ταυτόχρονα, που βασίζεται στη διαμόρφωση του προσωπικού σας προγράμματος, σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες του σώματός σας.

Από την 1η επίσκεψη γίνεται φορμάρισμα στο σώμα και χάνονται πόντοι!

Ultralift

Προηγμένη τεχνολογία που βασίζεται στον εστιασμένο υπέρηχο, ο οποίος διεγείρει τους φυσικούς μηχανισμούς κολαγένεσης και ελαστογένεσης του δέρματος. Φτάνει έως και τη στιβάδα SMAS.

Άμεσα αποτελέσματα σε 1 μόνο επίσκεψη. Σε πολύ προχωρημένη χαλάρωση αρκούν 3-4 επισκέψεις ανάλογα με το βαθμό χαλάρωσης. Τα αποτελέσματα διαρκούν έως και 2-3 χρόνια.

Diode Laser (NEO)

Τελευταία τεχνολογία στα laser αποτρίχωσης (2018) Στοχεύει κατευθείαν στο θύλακα της τρίχας χωρίς να προκαλεί εξάχνωση. Έτσι η ενέργεια μεταφέρεται εκεί όπου γίνεται η τριχογέννεση. Το μοναδικό laser που χρησιμοποιείται σε μαυρισμένες επιδερμίδες ακόμα και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Πιο γρήγορα αποτελέσματα.

Green peel (νέο δέρμα σε 5 ημέρες)

Φυτικό peeling. Ξεφλουδίζει χωρίς να καίει την επιδερμίδα. Νέο δέρμα σε 5 μέρες! Μια φυσική μέθοδος που επιτρέπεται από ηλικίες 16 ετών και άνω και θεραπεύει οποιοδήποτε πρόβλημα του προσώπου.

όλες οι θεραπείες

Βότση 39 & Κορίνθου, 26221 Πάτρα
Τηλ.: +30 2610 274649, +30 2610 279261
Δευτέρα
09.00 - 16.00
Τρίτη
09.00 - 14.00 & 17.00 - 20.00
Τετάρτη
09.00 - 16.00
Πέμπτη
09.00 - 14.00 & 17.00 - 20.00
Παρασκευή
09.00 - 20.00