Τί είναι το M-CURE ή MICRONEEDLING; Το νέο LASER;

Μicroneedling | m-cure

Είναι η τεχνική της μεσοθεραπείας όπου εισάγουμε με μικροσκοπικές βελόνες υαλουρονικό, πολυβιταμίνες, ιχνοστοιχεία και εξαπεπτίδια του bottox για να αντιμετωπίσουμε διάφορα προβλήματα από ρυτίδεςκαι χαλάρωση έως ουλές ακμής και δισχωμίες.

Είναι πολύ πιο αποτελεσματική θεραπεία απ’ ό,τι η ενέσιμη μεσοθεραπεία που γινόταν έως τώρα με τις λεπτές σύριγγες.

Ίσως είναι ο λόγος, που σύμφωνα με μια μεγάλη αμερικάνικη έρευνα, η οποία διεξήχθη σε 500 γιατρούς στις Η.Π.Α. είπαν ότι η hot τάση στην αισθητική ιατρική του 2016 θα είναι το microneedling. Κατί που στο κέντρο μας το χρησιμοποιούμε από το Φεβρουάριο του 2012 με μεγάλη επιτυχία, μετά από μετεκπαίδευση στην αντιγήρανση στην Ελβετία το 2010.
Η μέθοδος απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες. Ανάλογα με τις ενδείξεις, εισάγονται στο δέρμα τα ανάλογοα συστατικά. Θεωρείται εντελώς ανωδυνη μέθοδος και έχει τη δυνατότητα να διαπερνά την επιδερμίδα περισσότερες φορές το δευτερόλεπτο έως και πάρα πολύ κοντά στα μάτια, έχοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα. Αντίθετα, στην απλή μεσοθεραπεία εγχέονται οι ουσίες πιο βαθιά σε μεγαλύτερες συγκεντρώσεις και σε πολύ πιο αραιά σημεία, χάνοντας έτσι την επιδερμική αναπλαστική ικανότητα του προσώπου.

Επίσης, από το Σεπτέμβριο του 2014 χρησιμοποιούμε το Microneedling και στην εφαρμογή του P.R.P. δηλαδή την έγχυση αιμοπεταλίων από το αίμα μας για την αντιγήρανση του δέρματος. Εκτός από τη θεραπεία των βλαστοκυττάρων, μπορούμε στο Κέντρο μας να φτιάξουμε και την προσωπική κρέμα της πελάτισσας από το δικό της πλάσμα. Ειναι η μεγαλύτερη καινοτομία στην αισθητική με τα πιο άμεσα αποτελέσματα κατά των ουλών και της γήρανσης της επιδερμίδας.