Εξαφανίστε τώρα πανάδες και κηλίδες!

panades-1

Οι ακτίνες του ήλιου “αναγκάζουν” τα κερατινοκύτταρα στην επιφάνεια να απελευθερώνουν ορμόνες που επιδρούν στο βάθος των μελανοκυττάρων, παράγοντας μελανίνη. Αυτή ανεβαίνει στην επιφάνεια και καλύπτει σαν ομπρέλα το δέρμα, προστατεύοντας τον πυρήνα του κυττάρου με το DNA από την ακτινοβολία. Άλλες αιτίες των πανάδων είναι η κληρονομικότητα, η εγκυμοσύνη, η εμμηνόπαυση, τα αντισυλληπτικά, η αναιμία, ο διαβήτης. Η πρόληψη παίζει σπουδαίο ρόλο και επιτυγχάνεται με τα σωστά αντιηλιακά. Απαιτείται όμως πρώτα πολύ καλή γνώση της σύστασης των καλλυντικών που δίνουμε και επιστημονική εξέταση του δέρματος και του βάθους των λεκέδων με Snin Scanner.
Τα αντιηλιακά που συστήνουμε εν συνεχεία είναι προϊόντα Νανοτεχνολογίας με συνδιασμό φίλτρων χημικών για να απορροφούν την ακτινοβολία και φυσικών ή ορυκτών -σαν καθρέφτες- για να την αντανακλούν. Επίσης, είναι εμπλουτισμένα με αντιοξειδωτικά και βιταμίνες ανάλογα με το δέρμα, αλλά και με φυσικές λευκαντικές ουσίες όπως η ARBOYTIN που επιτρέπεται η χρήση της και το καλοκαίρι καθώς αναστέλει την παραγωγή Μελανίνης.
Θεραπεία στο Ινστιτούτο εφαρμόζουμε από το 1985 με peelings φυσικά ή χημικά, όπως των διάσημων γιατρών ANNA PEGOVA και LOUIS VIDAL. Από το 1992 χρησιμοποιούμε την αμερικάνικη μέθοδο Micropeel TM σε συνεργασία με το Κέντρο “ΜΟΡΦΗ”.
Την τελευταία πενταετία η βιοτεχνολογία απολεπιστικών ουσιών έχει εξελιχθεί τόσο, ώστε μας παρέχει για κάθε τύπο δέρματος και ηλικία τη δυνατότητα να δημιουργούμε το κατάλληλο cocktail peelings με αντιοξειδωτικά, βιταμίνες, άλφα υδροξυοξέα, ρετινόλη, βιταμίνη C κ.ά. Έτσι το αποτέλεσμα είναι άμεσο.
Σε 1-3 συνεδρίες το δέρμα λάμπει, καθαρό και ενυδατωμένο.
Η επιτυχία οφείλεται στο σωστό πρωτόκολλο για κάθε περίπτωση και στη σωστή επιλογή δερμοκαλλυντικών για το σπίτι.