Γρήγορο αδυνάτισμα, μόνιμα αποτελέσματα, με καινούργια τεχνολογία Three action.

threeaction

Το πρόγραμμα Τhree action είναι η νέα τεχνολογία τριών μηχανημάτων, όπου σε ελάχιστες επισκέψεις εξαφανίζει αναίμακτα το τοπικό λίπος και συγχρόνως έχουμε απώλεια κιλών αν απαιτείται.

Σχεδιάζουμε τις περιοχές που θέλουμε να αδυνατίσουμε έχοντας τη δυνατότητα με τις χειροκίνητες κεφαλές να δουλέψουμε με λεπτομέρεια όλα τα σημεία. Με τον τρόπο αυτό τα λιποκύτταρα καταστρέφονται. Συσφίγγουμε συγχρόνως το δερματικό ιστό και εν συνεχεία με λεμφικό VACUM εξαφανίζουμε την “όψη πορτοκαλιού” και αποτοξινώνουμε τον οργανισμό από τα κατεστραμμένα λιποκύτταρα. Στην κυριολεξία σμιλεύουμε το σώμα!

Η θεραπεία είναι ανώδυνη, ξεκούραστη και διαρκεί 2 ώρες. Οι εναλλακτικές που σου παρέχονται είναι τόσες πολλές, ώστε με βάση την 50χρονη εμπειρία μας να μπορούμε να προτείνουμε εξατομικευμένο πρωτόκολλο για κάθε περίπτωση. Έτσι και η πελάτισσα μπορεί να πληρώνει κάθε φορά, χωρίς να είναι υποχρεωμένη να προπληρώσει σειρά συνεδριών.

Μια καινοτόμα τεχνολογία που διαθέτει εδώ κι ένα χρόνο το ινστιτούτο μας, η οποία δίνει μία γρήγορη λύση και μόνιμη γλυπτική σώματος σε λίγες επισκέψεις.